od Matúš Dobrovolský 17.11.2012 o 15:10

AKTUALIZOVANÉ* Počas akcie Beaujolais servírovali jedinečné špeciality

Oslava mladého vína v hoteli Mousson v Michalovciach mala tento rok jedinečnú atmosféru. Jedlo hosťom pripravil majster kuchár Branislav Križan. Počas celého večera sa podávalo francúzske mladé víno, a aby sa hostia cítili ako v skutočnom Francúzsku, reštauráciou sa niesli tóny piesni vo francúzskom štýle, v podaní skupiny Trio Chanson.

Bojová porada obsluhy. Nie je im čo závidieť, je piatok večer...





...a reštaurácia je zaplnená do posledného miestečka.


Šéfkuchár Branislav Križan si prípravu jedla naozaj užíval...










K výnimočnému jedlu patrí aj výnimočné víno...












Zazneli aj francúzske piesne v podaní skupiny Trio Chanson.


Komentáre